Adelina , Gili Dhe Mihrija Foto Nga Viti 1995 , Nuk Do Te Ju Besohet Sa Se.ksi Ishin(FOTO)

Adelina , Gili dhe Mihrija foto nga viti 1995 , nuk do te ju besohet sa te bukura ishin

Adelina , Gili dhe Mihrija foto nga viti 1995 , nuk do te ju besohet sa te bukura ishinFestivali i Këngës në RTSH ka zbuluar emrat e artistëve pjesëmarrës në edicionin e sivjemë.Ky edicion, i cili është i 54-ti me radhë do të mbahet në Pallatin e Kongreseve me 26, 27 dhe 28 dhjetor, transmeton Telegrafi.Në mesin e emrave pjesëmarrës janë edhe shumë këngëtarë nga Kosova, të cilët konkurojnë çdo vit duke synuar prezantimin e Shqipërisë në festivalin Europian.Por ky festival ka tërhequr këngëtaret nga Kosova edhe para se Shqipëria të fitonte të drejtën për Eurovizion.

Një fotografi e vitit 1995 tregon Edona Llalloshin, Adelina Ismailin, Gilin dhe Mihrije Brahën, të cilat kishin udhëtuar nga Prishtina për të konkuruar në edicionin e atij viti kur drejtor artistik ishte Zhani Ciko.Festivali i Këngës ka nisur udhëtimin e tij në vitin 1962, por artistët kosovar filluan të merrnin pjesë vetëm nga viti 1992.

Adelina , Gili Dhe Mihrija Foto Nga Viti 1995 , Nuk Do Te Ju Besohet Sa Se.ksi Ishin(FOTO) – Shqiperia (trendliveg24.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *