Adelina del me robdishan në ambiente të jashtme

 

Adelina Tahiri mbetët një emër që gjithmonë merr vëmendje me pozat e ndryshme që publikon.

Ajo duke u shfaqur gjithmonë provokuese, nuk mungon në lajmet rozë, shkruan “Kosovarja”.

Në këtë imazh të fundit, këngëtarja pozon në hapësirën e ballkanit vetëm me robdishan që duket tejet e zjarrtë.

Shumë herë shihet që është pa komplekse, dhe mundohet që në çdo kohë të jetë e dalluar.

Pajtoheni me këtë?

 

https://www.kosovarja-ks.com/adelina-del-me-robdishan-ne-ambiente-te-jashtme/?fbclid=IwAR1oI3pB3c9Y3Ah7lg-ka-WL6OLshPB2n25XNK3FMJqrD5BfzP2xL32NPo4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *