Këngëtarja e njohur, Eliza Hoxha, njihet për përkushtimin e saj në punë si dhe dallohet për stilin e saj të veçantë.

Me ka një karrierë të suksesshme si: fotoreportere, arkitekte e dalluar e së fundmi edhe deputete e zellshme

Por, si qëndron statusi i saj.

Eliza asnjëherë nuk ka treguar për jetën private, edhe pse ka pasur thashetheme që e lidhnin këngëtaren me figura të ndryshme, kryesisht publike, por asgjë konkrete.

Në këtë rast ajo ka dy fjalë për dashurinë? ’’Dashuri perfektë nuk ka, por perfeksioni mbështjell një dashuri atëherë kur e adhurojmë dhe e dashurojmë personin tjetër me gjithë anët e mira dhe të këqija që ka atëherë dashurojmë sinqerisht’’.

Kështu që, statusi i saj qëndron ende ‘beqare’.

A kishte dhe kë e kishte të dashur Eliza Hoxha? (infokosova.net)