A i gjeti daja Pashuk burrë?

Ish-banorët e shtëpisë më të famshme në Shqipëri janë bashkuar edhe njëherë, për t’u përgatitur për post “Big Brother VIP”. Në rrjetet sociale nuk kanë munguar fotot dhe videot me njëri-tjetrin.

Paloma ka postuar disa video me Beniada Nishanin, të cilës i kërkon që t’u thotë diçka fansave të saj që e pyesin për të.

“Faleminderit të gjithëve. Ju përqafojmë shumë, ju duam”, thotë modelja seksi, e cila është e qeshur në çdo moment.

Më pas gazetarja e njohur e ngacmon atë me një pyetje: “A të gjeti daja Pashuk burrë, apo jo?”.

“Akoma jo, po pres, po pres”, përgjigjet Beniada Nishani.

A i gjeti daja Pashuk burrë? Beniada zbulon çfarë ka ndodhur me

A i gjeti daja Pashuk burrë?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *