A është mirë nga gjendja mendore Putin? Zëdhënësi i Kremlinit tregon çfarë po kalon presidenti rus

A është mirë nga gjendja mendore Putin? Zëdhënësi i Kremlinit tregon çfarë po kalon presidenti rus

Zëdhënësi i Kremlinit, Dmitry Peskov i është përgjigjur interesit të gazetarëve për shëndetin mendor të presidenti rus, Vladimir Putin.

Gjatë një deklarate për mediat, Peskov konfirmoi se Putin është duke punuar me orë të zgjatura duke fjetur shumë pak gjumë.

“Dita e punës e presidentit Putin zgjat nga mëngjesi deri në mbrëmje vonë dhe orët e tij të punës janë jashtëzakonisht të parregullta. Gjendja e tij emocionale është shumë në rregull” u tha Peskov gazetarëve.

A është mirë nga gjendja mendore Putin? Zëdhënësi i Kremlinit tregon çfarë po kalon presidenti rus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *