A eshte mashtrim Koronavirusi? Nje foto qe po qarkullon po shokon boten. Ja detajet

A eshte mashtrim Koronavirusi? Nje foto qe po qarkullon po shokon boten. Ja detajet

Nje foto qe po qarkullon ne gjitha portalet dhe mediat nderkombtare po duket identike dhe e njejte.

Kjo foto shton dyshimet ngase e njejte eshte perdore ne It ali ne Am erike. Ja si duket fotoja, gjykojeni vet dhe shperndani;

Burimi: https://portaliarena.com/a-eshte-mashtrim-koronavirusi-nje-foto-qe-po-qarkullon-po-shokon-boten-ja-detajet/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *