A është edhe kjo pandemi që lidhet me fundin e botës?

A është edhe kjo pandemi që lidhet me fundin e botës?

Përshëndetje zonjë e dashur. Jam një besimtare e zakonshme, jetoj në perëndim. Jam e arsimuar, por fati më çoi në mërgim qysh nga koha e Milloshevqit dhe mbeta këtu duke krijuar familjen edhe pse nuk e doja kurbetin ..JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME

Unë kur jam në Prishtinë, lexoj e rregullisht rubrikën tënde qê botihet në revistê, e për të cilën mendoj, se është më e lexuara dhe ju përgëzoj për këtë rubrikë aq të qëlluar ku ka mjekësi, parashikime ,mjekësi alternative dhe shumë përgjigje të sakta që askund nuk i ke sot në këtë mënyrë..JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME

Burimi: http://mediaworldd.co/a-eshte-edhe-kjo-pandemi-qe-lidhet-me-fundin-e-botes/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *