A e dinit se ç’farë janë mes vete Gílí dhe Meda?

 

Gíli është këngëtarja e preferuar e një publiku të tërë, që dikur këndonte hite të mëdha si “Xí xëllonja”, “Barbi kukulla”, “Viza C”, etj.

Kohët kanë ndryshuar e bashkë me to edhe muzika e Gílit, që ka shkuar më kah popullorja.

Këngëtaren e famshme vitet e fundit e shohim duke kënduar edhe në dasma e ahengje, me raste edhe përkrah kolegëve të saj, shkruan “Kosovarja”.

Gíli, në shumë xhirime festive ka kënduar edhe përkrah Medes, me të cilin edhe ka vallëzuar në mënyrë mbre slënëse.

A e dinit se ç’farë janë mes vete Gílí dhe Meda? – Gazetaz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *