A e dini përse Besim Dina nuk u marttua kurrë? Do të mbeteni pa fjalë kur ta kuptoni arsyjen!

Besim Dina në zi, humb vëllanë – Lajmi.net

Moderatori dhe komediani i njohur shqiptarë, Besim Dina, ka qenë pjesë e një interviste të shkurtër televizive.

Ai nga Prive është pyetur se a I ka rënë pishman që nuk është marttuar deri më tash. E përgjigja e tij, ishte epike.“Kam gabu plot herë, kështu që s’kam pse me u pe.ndu sepse s’kam ba gabim”, ka thënë ai.

Moderatori dhe komediani i njohur shqiptar, Besim Dina, ka qenë pjesë e një interviste të shkurtër televizive. Ai nga Prive është pyetur se a I ka rënë pishman që nuk është marttuar deri më tash. E përgjigja e tij, ishte epike.“Kam gabu plot herë, kështu që se kam pse me u pe ndu sepse nuk kam ba gabim”, ka thënë ai. Shtt.ipp rrekll,ammen per te kkshyyr v1djon pr,it 5 se,konda qe te ha,ppet.

 

A e dini përse Besim Dina nuk u marttua kurrë? Do të mbeteni pa fjalë kur ta kuptoni arsyjen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *