A E Dini Arsyen Pse Luan Haradinaj, Hashim Thaçi Dhe Kadri Veseli U Detyruan Ta Mbeshtjellin Fytyren Me Çarçaf?! Arsyeja Po Trondit Opinionin

A e dini arsyen pse Luan Haradinaj, Hashim Thaçi dhe Kadri Veseli u detyruan ta mbeshtjellin fytyren me çarçaf?! Arsyeja po trondit opinionin.Pse Luan Haradinaj, Thaçi e Veseli u detyran ta mbēshtjellin kokēn dhe fytyrēn me çarçaf.Heroi i Kombit Luan Haradinaj bashkē me Hashim Thaçin e Kadri Veselin kishin bartur ar ma,tim disa herē nga viti 1993. Por, katēr muaj para v ras,je s, pikērisht nē tē njējtin vend kishin kaluar Hashim Thaçi, Luan Haradinaj, Kadri Veseli e Naser Krasniqi. Moti ishte shumē i rēnduar dhe prob,lemet e kalimit tē kufirit ishin tē tē mēdha.Thaçi nē njē intervistē tē vitit 2000 e kishte kujtuar atē udhētim.“Nē fundin e dhjetorit 1996 dhe fillimi i 1997-ēs, Luan Haradinaj, Kadri Veseli, Naser Krasniqi dhe unē kaluam kufirin nēpēr bjesh,kēt e Pashtrikut. U nisēm nē mēngjes nga fshati Vlanē e Hasit tē Shqipērisē. E kishim paramenduar tē niseshim nē orēt e hershme tē mes,natēs, por acari i madh na kishte zēnē nē njē fshat. I zoti i shtēpisē dhe miku qē na kishte pēr,cjellē nga Tirana na porositēn tē mos niseshim fare, por ne e kishim vendosur. U nisēm me mēngjes. Frynte me tē madhe. I zoti i shtēpisē duke parē se ishte zor tē mbanim sytē hapur mori njē çarçaf, me tē cilin e mbēshtoll,ēm kokēn dhe fytyrēn. Nē mesditē e kaluam kufirin. Kur arritēm nē maje tē kufirit, era ta zente frymēn. Ka qenē fat qē nuk kishte pritē nē kufi, sepse nuk shih,nim asgjē. Pēr tē mos u ndarē nga njēri-tjetri jemi lidhur pēr dore mes veti dhe si kolonē jemi futur poshtē kufirit. Sa mē shumē zbrisnim aq mē shumē zbutej koha, bora kishte ndalur sē rēni. Rreth orēs 15:00 kemi arritur nē njē fshat, por asnjēri nuk e njih,nim mirē vendin. Luani qē e dinte mē mirē terrenin kēndej,pari donte tē dilnim nē njē fshat tjetēr, por bora e fortuna na kishin hedhur nē fshatin Damjan. Mē vonē nē atē vend,kalim kufiri ra deshmor Luan Haradinaj“.

A e dini arsyen pse Luan Haradinaj, Hashim Thaçi dhe Kadri Veseli u detyruan ta mbeshtjellin fytyren me çarçaf?! Arsyeja po trondit opinionin – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *