A Do Të Jetë Fatos Nano President I Shqipërisë? Deklarata: Ai Është…

 

Ish-ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani shprehet përmes një postimi në rrjetet sociale se po të ishte deputet do të votonte pas asnjë dyshim që në krye të Presidencës të vendosje Fatos Nano.

Manjani e përshkruan Nanon si një dialogues të zoti dhe mishërim i tolerancës politike.

Socialistët ja kanë borxh Fatosit. Pa asnjë dyshim! Meta dhe Rama kanë qenë pengesa e Tij për të shërbyer në detyrën e Presidentit…

Por mbi të gjitha, Fatos Nano i ka të gjitha cilësitë dhe mundësitë të jetë një President i mirë.

A Do Të Jetë Fatos Nano President I Shqipërisë? Deklarata: Ai Është… – New (news372media.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *