A Do Te Aplikoje Kosova Kete Vit Ne UNESCO Dhe INTERPOL? Ja Pergjigjja Qe Po Habit Gjithe Vendin

 

 

A do te aplikoje Kosova kete vit ne UNESCO dhe INTERPOL? Ja pergjigjja qe po habit gjithe vendin.Mbetet në pikëpyetje nëse Kosova do të aplikojë këtë vit në INTERPOL e UNESCO.Qeveria e vendit nuk ka përgjigje nëse është duke u për,gatitur që këtë vit të aplikoj për anëtarësim në INTERPOL e UNESCO. Ky proces po vlerësohet si mjaft i komplikuar bazuar në faktin se Kosova është tër,hequr nga anëtarësimi në INTERPOL në 2019.Institucionet e Kosovës e kanë marrë shumë seriozisht angazhimin për anëtarësim në organizatën më të madhe ushh,tarake në botë – NATO.Mirëpo ky seriozitet ende mbetet në nivel të deklaratave, pasi praktikisht ende asgjë nuk është ndër,marrë për një gjë të tillë.Megjithatë institucionet kanë qenë të heshtura në pyetjet nëse kanë marrë ndonjë masë për anëtarësim në NATO, INTERPOL apo EUROPOL.

A do te aplikoje Kosova kete vit ne UNESCO dhe INTERPOL? Ja pergjigjja qe po habit gjithe vendin – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *