Tag Archives: 5G

An ti 5g tregon te verteta sho kuese qe fshihen pas Koronavirusit(VIDEO)

An ti 5g tregon te verteta sho kuese qe fshihen pas Koronavirusit(VIDEO) Nje video qe po qarkullon ngre dyshime te medha rreth 5 g dhe covid19. Video shpjegon te dhenat an ti 5g qe fshihen pas te vertetave shok uese te koronavirusit kl/.iko , kl/.iko , kl!ko , r3klamen, re.klamen Burimi: https://portaliarena.com/anti-5g-tregon-te-verteta-shokuese-qe-fshihen-pas-koronavirusitvideo/