3 arsye se pse është mirë të ju bie Coronavirusi

Ky është një rast i artë që ju të bëheni me Coronavirus.

Më poshtë po ju listojmë 4 arsye se përse është mirë që të ju bie Coronavirusi.

Arsyeja 1 – Do të bëheni të famshëm! Njerëzit gjithandej do të ju përmendin dhe do të flasin për ju, sidomos në Kosovë ku do ishit të famshëm si rasti i parë në histori.

Arsyeja 2 – Të gjithë do ju respektojnë. Nejse, do ua kenë frikën se mos po ua bartni virusin por publikisht do thonë “unë nuk i frikësohem atij, unë e respektoj shumë”.

Arseyaj 3 – Thjesht do të jeni më cool. I gjithë Facebooku dhe Instagrami do të jetë i mbushur me fore dhe postime për ju. Mos t’i harrojmë edhe maskat që rrinë shumë bukur tek secili që i përdor, pra ju do të ndihmoni në një trend të ri në Kosovë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *