27 prej tyre janë edhe burra edhe gra/ Ky është bürgu ku kanë kryer märrëdhënie intimè në krevat

 

Visual search query image

Një ngjarje e pabesueshme ka ndodhur në burgun e grave në Nju Xhersi me disa të bu rgosura të cilat vuajnë dën imin brenda këtij institucioni.

Sipas një burimi thuhet se disa prej tyre kanë kryer marrëdhënie sek sua le me një transgjinore ose disa tran sgjinorë.

Sipas mediave të huaja ata kanë treguar se kjo ka ndodhur më dëshirën e tyre dhe se nuk janë ndierë në presion të askujt.

Rrethanat janë ende duke u hetuar nga o rganet kompetente dhe sipas tyre në këtë bu rg ndodhen rreth 800 të burgosura 27 prej tyre janë t ransg jinore.

27 prej tyre janë edhe burra edhe gra/ Ky është bürgu ku kanë kryer märrëdhënie intimè në krevat – Lajme (worldnetpress.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *