Ambas adori i Serbisë në Shtetet e Bash.kuara të Amerikës Marko Gjuriq ka reaguar pasi krye ministri i Kosovës Albin Kurti e quajti auto.krat presidentin serb Aleksandër Vuçiq. Kurti në Këshillin e Atlan tikut tha se Demokracitë si SHBA dhe Kosova duhet të qën.drojnë së bashku kundër autokratëve si Putin dhe Vuçiç.

Paqja në Ball kan dhe në botë varet prej saj e për këtë Gjuriq ia ka për.mendur Kurtit ndalimin e mbajtjes së zgjedhjeve serbe në Kosovë Gjuriq për mes një shkrimi në Twitter i tha Kurtit se derisa po flet për demokraci Kosova ka hequr dorë edhe nga marrë.veshjet e Brukselit dhe Uashingtonit.

Ju ndaloni serbët në Kos ovë të votojnë në zgjedhje kundër kër.kesave të drejtpërdrejta nga SHBA BE OSBE e ju ende flisni për demo.kraci ju hiqni dorë publikisht nga marrë veshjet e Brukselit dhe të Uashingtonit për të cilat instit.ucionet tuaja janë angazhuar por flisni për shkroi Gjuriq.

 

 

Ambasadori Serb, Marko Gjuriq i jep goditje te papritur Kurtit / Ke hequr dore edhe nga marreveshja e Brukselit dhe Uashingotnit mos fol per… – Online (lajme.icu)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *