Burri ishte fr eku ent ues i rregullt në një chat spe cifik për takime ero tike. Kur shkon në hotel i iku mendja, pasi përballë i doli kunata, motra e gruas. Dhe nuk kishte sh ok më të madh.Ai ten toi të qet ëso nte kun atën e t’i kërkonte të mos i thoshte gjë gruas, por një gjë e tillëLEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTIN E KESAJ BUKUROSHE

nuk ndo dhi. Ajo vrapoi te e motra dhe i tregoi gjithçka.Ngj arja ka ndo dhur në Itali dhe pas kësaj gruaja e tij jo vetëm e për zuri nga shtëpia, por ia ho dhi të gjitha rrobat jashtë. Çështja e çif tit ka përfunduar në derën e avokatit.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTIN E KESAJ BUKUROSHE

La takim me nje grua ne hotel,por kur shkon atje “TR0NDiTET” se cfar sheh.. – Shqiperia (trendliveg24.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *