Profesori serb Aleksandar Dikic në të ashtuquajturin universitet i Prishtinës i bartur përkohësisht në Mitrovicën e Veriut, lëshoi ca deklarata konspirative për shqiptarët e ishte mjaft i hid hëruar me presidentin serb Vucic për siç e sheh ai k0mpl0t të d0rëzimit të Kosovës shqiptarëve të cilët nuk janë më siç ishin.

Sipas Dikic “shqiptarët më nuk janë si më parë, Kosova s’ka kurrfarë ekonomie, po emigrojnë me shumicë, mjediset serbe tanimë kanë natalitet më të madh se ata” tha Dikic.

Ai komenton se porositë e pushtetit serb nga Beogradi janë disfatiste dhe të planifikuara për serbët si mjet për të bindur serbët në Kosovë e Serbi se është humbur gjithçka. Ai e konsideron fajtor Aleksandar Vucic për siç thotë dorëzimin e rrjetit serb të energjisë sistemit politik në Kosovë. Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Marrëveshjen e Washington e konsideron më të keqe se sa e kishte menduar tha Dikic, duke shtuar se tani që Vucic mbështetën palën humbëse sipas tij në SHBA. Sipas tij nëse Vucic pranon Kosovën tek atëherë do të nisë stuhia dhe do të ketë vatra të reja në Serbi. Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Dikic u ankua edhe për histeri anti ruse dhe për fushatë kundër tyre në Serbi. Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Profesori serb i zemëɾuaɾ me Vuçiqin: Mos Iejoni që t’ju fri kësojë me shqiptarët, nuk janë më ata që ishin – Online (trendeonline.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *