Gazetari ksenofob maqedonas, Milenko Nedelkovski ka vazhduar me fyerjen e shqiptarëve. Në një intervistë për një radio serbe ka theksuar se shqiptarët janë fis agresiv që janë rob të amerikanëve. Sipas tij, shqiptarët nuk janë faktor në BaIIkan, por do të jenë faktor deri sa në këtë rajon janë amerikanët.

Nedelkovski ka drejtuar edhe akvuza të rënda të tjera ndaj shqiptarëve, duke fyer dhe nënvlerësuar në çdo aspekt, përfshirë edhe përfaqësuesit politik. Sipas tij, shqiptarët janë ciganë, sepse nuk janë të lidhur me vendlindjet e tyre sikur maqedonasit dhe se ata sic thotë më shumë duan të jetojnë në Frankfurt apo Gjenevë, sesa në qytetin apo fshatin e tyre në Maqedoni.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive.

Shkruan Gazetari Maqedonaş: Shqipëtarët janë şhërbëtorë të Ameirkanëve dhe Ciganë të Europëş!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *