Putin po behet gati per su’Imin e madh ndaj Ukraines, po blen vetem kohe / Kete lajm e jep ish-ministri Rus…

Ish mini stri i Jashtëm rus ka thënë se Rusia po ten.ton të blejë kohë para se të godet më fort Andrei Kozyrev që ishte mini.stër i Jashtëm i Rusisë nga viti 1990 1996 ka dhënë një analizë lidhur me premt.imet e Rusisë për të zvogëluar operacionet ushta rake përreth Kievit dhe Chernihivit.

Lajm i mirë nga bise.dimet Rusi-Ukrainë në Stamboll nuk është se Putin pa pritmas ka vendosur të sillet mirë dhe në besë por kjo po ndo.dhë për shkak të rezistencës ukrainasve që e ka bërë atë të duket në aspe ktin diplomatik shumë të dobët ka shkr.uar Kozyrev në Twitter.

Ish politikani rus që ësh.të një kundër shtar i madh i lu ftës ruse në Ukrainë ka theksuar se Moska ka premtuar reduktim të aktivitetit usht.arak që sipas tij mund të jetë një manovër që Rusia të blejë kohë për ri grupim dhe të goda së më fort.

Putin po behet gati per suImin e madh ndaj Ukraines, po blen vetem kohe / Kete lajm e jep ish-ministri Rus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *