Hallakatet Mihrije Braha: Jam Femra Më E Bukur Më E Kompletuar Dhe Më Intelegjente Në KosovëMihrije Braha: Jam femra më e bukur, më e kompletuar dhe më intelegjente në Kosovë. Këngëtarja shqiptare, Mihrije Braha, nuk është treguar fare modeste së fundmi. Në paraqitjen e saj më të fundit televizive, këngëtarja ka deklaruar se ajo ka pasur në plan të bëhet mjeke ose pedagoge nëse nuk do të ishte këngëtarja.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

Mihrije Braha prej kohësh është e përfshirë jo vetëm në muzikë, por edhe në biznes. Në Ins tagram ajo vazhdimisht vazhdon të postojë foto ku duket bukur. Ndërkaq, së shpejti priten edhe projekte të reja muzikore prej saj.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

Hallakatet Mihrije Braha: Jam Femra Më E Bukur Më E Kompletuar Dhe Më Intelegjente Në Kosovë – My Blog (lajme.icu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *